Субота, 18.05.2024, 22:11
Вітаю Вас Гість | RSS

Литвинівська шкільна бібліотека

Наше опитування:
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 10
Статистика:

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Кнопка нашого сайту:

[ Отримати код:]
Ми зареєстровані:
Украинский портАл Каталог сайтів України
Освітній портал Каталог сайтов
Каталог сайтов - Refer.Ru Белый каталог

Головна » Архів матеріалів
Концерт на підтримку воїнів АТО
15 листопада в приміщені дитячого садочка «Малятко» с. Литвинівки відбувся концерт на підтримку воїнів АТО. концерт відбувся на невеличкій сцені перед хлопцями, які захищають територіальну цілісність України на сході країни. молоді юнаки, які вже пізнали жахіття війни були головними гостями свята. Учні Литвинівської школи провели гарний концерт із кращими художніми номерами. Діти розказували патріотичні вірші, співали пісні, танцювали. Ведучими свята були сільський бібліотекар Свинченко Алла Валеріївна та вихователь садочка Черниш Марина Олександрівна. Патріотичні пісні, вірші лунали у виконанні вихованців Литвинівської ЗОШ І-ІІІ ст. Лілії Черниш, Олени Шпильової, Дарини Волошин, Уховської Єлизавети, Тетяни Кулеш, Олександри Оврашко, Катерини Лях. «Хочеться хоч якось підтримати нашу армію, хоча б не фізично, так піснею», – сказали дівчата після концерту. По закінченні концерту діти запросили хлопців до столу де можна було поласувати солодощами та випити каву. Також учні передали н ... Читати далі »
Просмотров: 299 | Добавил: | Рейтинг: 0.0/0 |
Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек
Бібліотека – чи не єдине місце у школі, де нема суворо регламентованого режиму життя. Тут можна подивитися журнали на перерві, пошепотіти з подругою в тихому куточку, ненавмисно, зайшовши разом із другом, побачити щось таке, за чим захочеться повернутися. Часто це єдина можливість змінити обстановку, перевести дух від заорганізованого шкільного дня. І ось цей, тихий куточок сколихнула новина - у нас пройде місячник шкільної бібліотеки! В рамках місячника в Литвинівській школі було проведено низку заходів. Для учнів старшої школи було організовано «Літературно-краєзнавчий квест» за правилами якого потрібно було дати відповіді з літератури та історії рідного краю, виконувати цікаві завдання, а на фініші відшукати сторінки та створити власну книгу. Учні початкової школи відвідали шкільну бібліотеку та дізналися багато про історію створення книги. Третьокласники представили виховну справу «Книжковий дивосвіт», також діяла «Книжкова лікарня», силами учнів 1,2,4 класів було відремонтовано б ... Читати далі »
Просмотров: 267 | Добавил: | Рейтинг: 0.0/0 |
Ювілей Литвинівської школи
Вісімдесятилітній ювілей Литвинівської школи співпав цього року з останнім дзвоником для її цьогорічних випускників. Цю визначну для села подію відвідали голова районної ради Ірина Побідаш, депутат районної ради Валентин Титаренко, Литвинівський сільський голова Олександр Приходько, керівник районного відділу освіти Світлана Чамро та інші гості. У школі завжди радо вітали гостей, учнів та випускників. Не порушено доброї традиції і зараз. Учениця десятого класу Анна Ліщинська з почуттям гордості та вдячності так побачила і описала згадану урочисту подію: – Багато чого сталося за ці роки. Наша школа вистояла під час Другої світової війни, у 2012 році отримала новий рожевий, під колір металево-пластикого даху, сучасний фасад. А 30 травня 2014 року, зібравши всіх своїх вихованців та вчителів, відсвяткувала свою 80-ту річницю. Сивочолі вчителі-пенсіонери, які стояли у витоків шкільництва в Литвинівці, були найпочеснішими гостями на цьому святі. Яскраво прикрашена школа вражала всіх ... Читати далі »
Просмотров: 301 | Добавил: | Рейтинг: 0.0/0 |
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 14 15 »
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Авторизація:
Гість

Повідомлення:


Група:
Гості
Час: 22:11

Гість, ми раді вас бачити. Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Форма входу
Освітянські сайти:
 
 
 
Співпраця:
Нові користувачі:
Наша спільнота в контакті: