Понеділок, 06.05.2024, 16:55
Вітаю Вас Гість | RSS

Литвинівська шкільна бібліотека

Наше опитування:
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 10
Статистика:

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Кнопка нашого сайту:

[ Отримати код:]
Ми зареєстровані:
Украинский портАл Каталог сайтів України
Освітній портал Каталог сайтов
Каталог сайтов - Refer.Ru Белый каталог

Головна » Архів матеріалів
Методичне об`єднання вчителів гуманітарного циклу

Осередками творчої науково-методичної роботи навчального закладу виступають методичні об'єднання. Самодостатнім та ініціативним з-поміж інших в Литвинівській школі є методоб'єднання гуманітарного циклу, яке ось уже кілька років працюює над підвищенням своєї професійної майстерності , розвитком творчості кожного вчителя та учня, впровадженням в практику інноваційних форм навчання і виховання, ефективним використанням інтерактивних, нетрадиційних методів, чутливо реагуює на виклики часу. Всі зусилля словесників спрямовані на творчий пошук: кожен педагог працюючи над власною методичною проблемою, намагається урізноманітнювати модель уроку, постійно удосконалювати його технологію. Чітка робота вчителів методоб'єднання гуманітарного циклу стала можливою завдяки багаторічній сумлінній праці його голови Гребен ... Читати далі »

Просмотров: 317 | Добавил: | Рейтинг: 0.0/0 |
Україна йде шляхами Кобзаря

З 9 по 12 березня 2016 року в Литвинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходили Шевченківські дні. З нагоди відзначення річниці від дня народження Т.Г. Шевченка в нашому навчальному закладі було проведено низку заходів. В усіх класах школи пройшли тематичні уроки з вивчення творчості Тараса Шевченка «Україна йде шляхами Кобзаря», тематичні години спілкування «Невідомі сторінки біографії Тараса Григоровича Шевченка», «Славетний син славетної землі», «Вічний, як правда», «Ти в нашій пам’яті живеш», «І говорило полотно про муки, про його будні і про свята», «Шевченкове слово не вмре, не загине» та інші. Було організовано тематичні виставки «Його благословила доля славою святою», «Мотиви Шевченківських творів», «Тарасові шляхи», «Т. Шевченк ... Читати далі »

Просмотров: 238 | Добавил: | Рейтинг: 0.0/0 |
Прощавай зима

Масниця - стародавнє, багатьма улюблене свято, коли зима поступається місцем весні. У давнину більшість обрядів на масницю дотримувалися для того, що допомогти весні здолати підступну зиму , саме тому організовувалися масові народні гуляння на Масляну. Свято приурочується до оживання стародавнього бога Ярила, який символізував сонце і родючість. Саме після масляного тижня вважалося, що Ярило воскресав і дарував людям тепло, сонячне світло і хороший урожай у майбутньому.

Спалювання опудала Зими на Масляну - мабуть, найвідоміший і розповсюджений обряд. Опудало роблять з соломи, наряджають в жіночий одяг строкатих забарвлень і спершу везуть по місту чи селу на санях, а потім спалювали на головній площі на багатті. В якості поминальної страви в багаття кидали млинці і давали настанови дітям, мовляв, до Великодня потрібно їсти тільки пісну їжу, так як інша згоріла в багатті.

В п'ятницю 11 березня у Литвинівській школі, вже в котрий рік поспіль, розпочалось святкування ... Читати далі »

Просмотров: 383 | Добавил: | Рейтинг: 0.0/0 |
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 14 15 »
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Авторизація:
Гість

Повідомлення:


Група:
Гості
Час: 16:55

Гість, ми раді вас бачити. Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Форма входу
Освітянські сайти:
 
 
 
Співпраця:
Нові користувачі:
Наша спільнота в контакті: