Середа, 01.05.2024, 21:39
Вітаю Вас Гість | RSS

Литвинівська шкільна бібліотека

Наше опитування:
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 10
Статистика:

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Кнопка нашого сайту:

[ Отримати код:]
Ми зареєстровані:
Украинский портАл Каталог сайтів України
Освітній портал Каталог сайтов
Каталог сайтов - Refer.Ru Белый каталог

Головна » 2016 » Квітень » 01
Cемінар для шкільних бібліотекарів Вишгородського району

28 січня 2016 року на базі Київської обласної бібліотеки для юнацтва  відбувся семінар для шкільних бібліотекарів Вишгородського району. В заході за темою «Шкільна бібліотека – центр формування інформаційної культури учнів» взяли  участь і співробітники бібліотеки. Заступник директора КОБЮ Тетяна Іванівна Василькевич ознайомила з відділами, фондом, працівниками та їх функціями, масовою роботою. Учасників семінару зацікавили методичні видання КОБЮ. Працівники відділу комплектування подарували гостям декілька комплектів літератури, розповіли про можливості фандрейзингової діяльності бібліотеки і яким чином вона може вплинути на комплектування фондів.

... Читати далі »

Просмотров: 454 | Добавил: | Рейтинг: 0.0/0 |
Методичне об`єднання вчителів гуманітарного циклу

Осередками творчої науково-методичної роботи навчального закладу виступають методичні об'єднання. Самодостатнім та ініціативним з-поміж інших в Литвинівській школі є методоб'єднання гуманітарного циклу, яке ось уже кілька років працюює над підвищенням своєї професійної майстерності , розвитком творчості кожного вчителя та учня, впровадженням в практику інноваційних форм навчання і виховання, ефективним використанням інтерактивних, нетрадиційних методів, чутливо реагуює на виклики часу. Всі зусилля словесників спрямовані на творчий пошук: кожен педагог працюючи над власною методичною проблемою, намагається урізноманітнювати модель уроку, постійно удосконалювати його технологію. Чітка робота вчителів методоб'єднання гуманітарного циклу стала можливою завдяки багаторічній сумлінній праці його голови Гребен ... Читати далі »

Просмотров: 315 | Добавил: | Рейтинг: 0.0/0 |
Україна йде шляхами Кобзаря

З 9 по 12 березня 2016 року в Литвинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходили Шевченківські дні. З нагоди відзначення річниці від дня народження Т.Г. Шевченка в нашому навчальному закладі було проведено низку заходів. В усіх класах школи пройшли тематичні уроки з вивчення творчості Тараса Шевченка «Україна йде шляхами Кобзаря», тематичні години спілкування «Невідомі сторінки біографії Тараса Григоровича Шевченка», «Славетний син славетної землі», «Вічний, як правда», «Ти в нашій пам’яті живеш», «І говорило полотно про муки, про його будні і про свята», «Шевченкове слово не вмре, не загине» та інші. Було організовано тематичні виставки «Його благословила доля славою святою», «Мотиви Шевченківських творів», «Тарасові шляхи», «Т. Шевченк ... Читати далі »

Просмотров: 237 | Добавил: | Рейтинг: 0.0/0 |
Прощавай зима

Масниця - стародавнє, багатьма улюблене свято, коли зима поступається місцем весні. У давнину більшість обрядів на масницю дотримувалися для того, що допомогти весні здолати підступну зиму , саме тому організовувалися масові народні гуляння на Масляну. Свято приурочується до оживання стародавнього бога Ярила, який символізував сонце і родючість. Саме після масляного тижня вважалося, що Ярило воскресав і дарував людям тепло, сонячне світло і хороший урожай у майбутньому.

Спалювання опудала Зими на Масляну - мабуть, найвідоміший і розповсюджений обряд. Опудало роблять з соломи, наряджають в жіночий одяг строкатих забарвлень і спершу везуть по місту чи селу на санях, а потім спалювали на головній площі на багатті. В якості поминальної страви в багаття кидали млинці і давали настанови дітям, мовляв, до Великодня потрібно їсти тільки пісну їжу, так як інша згоріла в багатті.

В п'ятницю 11 березня у Литвинівській школі, вже в котрий рік поспіль, розпочалось святкування ... Читати далі »

Просмотров: 382 | Добавил: | Рейтинг: 0.0/0 |
Увага! Діти на дорозі!

 На передодні весняних канікул в Литвинівській ЗОШ стартував комплекс профілактичних заходів щодо безпеки дорожнього руху  «Увага! Діти на дорозі!». В навчальному закладі були проведені такі профілактичні заходи, як акція «Безпечна дорога до школи», практичний урок з правил безпечної поведінки на дорозі, на шкільному майданчику, з вивчення ПДР,  проведення комплексних та додаткових бесід з учнями щодо вивчення правил дорожнього руху, ознайомлення учнів школи з пам’ятками для учнів «Як правильно переходити дорогу, або правила безпечної поведінки на до ... Читати далі »

Просмотров: 247 | Добавил: | Рейтинг: 0.0/0 |
У вирі англійської мови

Учні Литвинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів занурилися у безмежний океан мови. Вже традиційно, під девізом «You are as many times a man, as many languages you know» в нашій школі успішно пройшов тиждень англійської мови, який викликав неабияку зацікавленість в учнівської громади.

Старшокласники школи мали змогу відчути себе студентами, а також задуматися над майбутнім покликанням, прослухавши інформаційну лекцію «Моя майбутня професія – перекладач», в рамках якої кожен дізнався про переваги і перспективи, історію і витоки цієї захоплюючої професії. Крім цього кожен зміг поставити сам собі питання «Чи потрібна мені англійська мова?».

Учні середньої ланки отримали шанс відчути себе справжніми ерудитами – вони прийняли участь в інтелектуальній грі-вікторині «Англомовні країни». А учні четвертого класу вразили своїми знаннями на відкритому уроці на тему «Подорож», який поводив вчитель англійської мови Луче ... Читати далі »

Просмотров: 221 | Добавил: | Рейтинг: 0.0/0 |
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Авторизація:
Гість

Повідомлення:


Група:
Гості
Час: 21:39

Гість, ми раді вас бачити. Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Форма входу
Освітянські сайти:
 
 
 
Співпраця:
Нові користувачі:
Наша спільнота в контакті: